Bomvarie

Is zeilen altijd al jouw passie geweest en ben jij niet bang voor een uitdaging? In samenwerking met de 24ste Lustrumcommissie organiseer jij het evenement dat perfect bij jou past: Bomvarie!

Met een groep meiden willen wij een zeiltocht van de kust van Nederland naar London organiseren. Samen stippelen jullie een route uit, bedenken jullie hoe je op zee moet overleven en moet je natuurlijk zorgen dat je koers blijft houden. De tocht bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een hele nacht doorzeilen om de oversteek naar Engeland te halen. Met de juiste voorbereidingen moet dit lukken, maar het blijft een uitdaging! Jullie kiezen zelf een lang weekend waarin jullie dit geweldige avontuur gaan beleven. Je bent met jouw groep verantwoordelijk voor de organisatie, maar zijn heel vrij en flexibel in hoe jullie het avontuur willen indelen. Samen met jouw groep ga je waarmaken dat je de oversteek haalt! 

Durf jij deze uitdaging aan en wil jij onderdeel worden van de Bombarie boot? Mail naar assessor_lustrum@uvsv.nl met daarin je naam, jaar van aankomst, jaarclub en een stukje waarin je vertelt hoeveel ervaring je hebt met zeilen. 

We zien alle aanmeldingen graag tegemoet! 

Veel liefs,

De 24ste Lustrumcommissie 

Bomvarie_plaatje.png