Pretty Woman

Dit verenigingsjaar (2022-2023) zet de U.V.S.V./N.V.V.S.U. zich in voor PRETTY WOMAN & BEST MAN!

Jaarlijks zet de U.V.S.V./N.V.V.S.U. zich in voor een goed doel. Gedurende het jaar wordt door de Vereniging en haar Leden een geldbedrag opgehaald door middel van verschillende evenementen, zoals een veiling en de Week van het Goede Doel.

Pretty Woman & Best Man bieden hulp aan jongeren en jongvolwassenen, regio Utrecht, tussen 11 tot en met 23 jaar die vragen of problemen hebben op het gebied van liefde, relaties, seksualiteit en dwang. Ook geven zij voorlichting aan jongeren op scholen, adviseren ze ouders en helpen ze andere organisaties met deskundigheidsbevordering.

Wij zijn als Vereniging trots op deze samenwerking, aangezien dit ook onderwerpen zijn die relevant zijn voor onze eigen Leden en waar zij soms ook zelf mee te maken krijgen. Daarom hopen wij dit jaar zo veel mogelijk bij te kunnen dragen aan dit goede doel. Wil jij ook graag een steentje bijdragen aan Pretty Woman en Best Man?

Ga dan naar https://gofund.me/87ffb273 en doneer! 


De hulpverlening van Pretty Woman en Best Man

Loop je tegen problemen aan met relaties of seksualiteit? Merk je dat je over je grenzen laat gaan? Ga je over de grenzen van een ander heen? Of heb je iets naars meegemaakt? Of heb je vermoedens vanuit jouw omgeving over (seksuele) uitbuiting of mensenhandel? Weet dan, dat wij er zijn! Dit kan door één op één met een hulpverlener in gesprek te gaan, door je verhaal met anderen te delen in een groep of een combinatie van beide. Samen kijken we welke hulp het best bij jou past.

  • In één op één gesprekken met een hulpverlener deel jij jouw verhaal. Samen gaan we aan de slag met jouw vragen, problemen of ervaringen. Dat kan zijn door veel te praten, door creativiteit of door lekker te bewegen buiten. Voor veel jongeren is het een hele opluchting om jouw verhaal kwijt te kunnen.
  • Tijdens groepsbijeenkomsten ontmoet leeftijdsgenoten die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Het kan helpen om ervaringen van anderen te horen, want het is vaak herkenbaar en geeft steun.

Het is goed om te weten dat hulp aan jongeren en jongvolwassenen uit de stad Utrecht gratis is. Een indicatie of verwijzing is in eerste instantie niet nodig.

Bij elke vorm van hulpverlening passen we onze eigen methodiek toe. Bij die methodiek gaan we uit van 4 pijlers:

  1. Identiteit: als je jezelf goed kent, begrijp je je keuzes beter. Je ontdekt welke keuzes bij jóu passen en kunt beter opkomen voor jezelf.
  2. Relaties en intimiteit: we werken aan het versterken van gezonde relaties die passen bij jouw identiteit.
  3. Seksualiteit: je ontdekt hoe seksualiteit voor jou (weer) fijn en leuk kan zijn.
  4. Traumaverwerking: als je last blijft houden van een nare ervaring, werken we aan de verwerking.

Heb jij behoefte aan hulp, voel je dan vrij om contact op te nemen met Pretty Woman en Best Men via de site: https://www.prettywoman-utrecht.nl


Pretty_Woman_met_ondertitel.jpg
Best_Man.jpg