Merchandise


De merchandise is besteld; van borrelplank tot golfbal

Inmiddels zijn de diverse lustrumartikelen voor reünisten flink besteld. Het zijn dan ook leuke, bruikbare artikelen met het UVSV/NVVSU-logo erop: van notitieboekje tot borrelplank, waterkan en niet te vergeten het topitem (waar veel vraag naar is) het rompertje met de tekst; 'ik ga later ook naar Utrecht'. 

Bestellen kan helaas niet meer en de artikelen zullen zo snel mogelijk (streven is voor het Lustrum) uitgeleverd worden. 

Lustrummok van Blond

Tijdens de Reünistenveiling is het eerste Reünisten Lustrum merchandise item gepresenteerd! Ter ere van de viering van ons 120-jarig bestaan zijn de FiCo en de LuCie een samenwerking aangegaan met een bekend merk, namelijk Blond Amsterdam. In samenwerking met reünist Femque van Geffen, eigenaresse van Blond, hebben zij de Limited Edition U.V.S.V./N.V.V.S.U. Blond mok ontworpen. 

Vanwege de productietijd kon je tot 31 maart 2019 hiervoor opgeven. Er zijn maar liefst 1900 mokken besteld. Heb je nog interesse voor een mok? Laat het weten aan reunisten@uvsv.nl dan kunnen we kijken of er nog mokken over zijn als alle bestellingen geleverd zijn. 

Vragen over de lustrumproducten

Voor vragen is de FiCo te  bereiken via financiele.commissie@uvsv.nl.

Met vriendelijke groeten,
De Lustrum Financiële Commissie en de Lustrum Commissie

blond_mok.jpg
De enige echte UVSV/NVVSU Lustrummok van Blond