Inschrijven

Het is nog niet mogelijk om je al in te schrijven voor U.V.S.V./N.V.V.S.U. voor aankomend studiejaar. De vereisten waaraan je dient te voldoen bij je inschrijving bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U. voor 2021 zijn bekend. Bekijk hier het bestand met belangrijke informatie en eisen voor de inschrijving van 2021. Neem dit erg goed door. Heb je vragen over de inschrijvingen? Dan kan je mailen naar bestuur@uvsv.nl

Op dinsdag 17 augustus 2021 van 9:30 tot 10:30 uur kan je een ticket kopen voor de inschrijvingen van 2021. Hierbij moet je dus alle genoemde documenten al inleveren. Mocht je worden ingeloot zullen de inschrijvingen dezelfde week nog plaatsvinden (donderdag en vrijdag). Lees tijdens het inschrijven het document met de voorwaarden nog goed door. Het inschrijven op dinsdag geldt niet wie het eerst komt wie, het eerst maalt. Je hebt het hele uur de tijd. Dinsdag ochtend zal de link voor het inschrijven online komen via de website. Het is belangrijk dat je na de UIT-week tot en met je studie begint vrij houdt!

Let op: neem het bestand met de vereisten goed door!

Met het oog op de kennismakingstijd raden we het aan om je te laten vaccineren. Met het oog op de UIT-week raden we het aan dat je voor 1 augustus volledig bent gevaccineerd.


‚ÄčIndien je wordt ingeloot dien je een geldige QR-code van een Testen voor Toegang test op de Coronacheck App te laten zien. Dit houdt in: iedereen laat zich testen als je naar de Club moet komen, anders kan je je niet fysiek komen inschrijven. Je test je dus ook als je volledig bent gevaccineerd of een herstelbewijs hebt. Als je dit niet hebt, kom je niet binnen. Dit geldt dus voor de volgende dagen: donderdag 19 augustus of vrijdag 20 augustus. De precieze tijd dat je moet komen volgt nog. Je dient bij de fysieke inschrijving in te loggen in Studielink.