Lustrum

Dit was een bijzonder voor de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging / Nieuwe Vereniging van Vrouwelijke Studenten te Utrecht (U.V.S.V./N.V.V.S.U.). Wij vierden namelijk met het XXIVste Lustrum ons honderdtwintigjarige bestaan.

De XXIVste Lustrumcommissie heeft anderhalf jaar intern gezeten op zowel de vereniging als het Lustrumterrein. De Lustrumviering had als hoogtepunt de zogenoemde Lustrum tiendaagse, welke plaatsvond tussen 13 en 22 juli 2019.

Bij de Reactorweg 170 & Atoomweg 464 werd van een vervallen kantoorpand, een prachtig Lustrumterrein opgebouwd door de Lustrumcommissie in samenwerking met meerdere subcommissies.

Het hoogtepunt was de Lustrum tiendaagse, welke plaatsvond tussen 13 en 22 juli 2019. Maar er werden het gehele jaar ook vele andere evenementen in kader van het Lustrum georganiseerd. Deze waren niet alleen gericht op onze leden, maar ook op de inwoners van de stad Utrecht.

In de aanloop naar de Lustrumtiendaagse, werden door het jaar heen al andere evenementen georganiseerd. De Lustrumviering was namelijk niet alleen gericht op de leden van de U.V.S.V./N.V.V.S.U. maar ook op de inwoners van de stad Utrecht. Op 25 mei 2019 werd de Utrechtdag georganiseerd in het Wilhelminapark. Het was een dag waar jong en oud kon genieten van live muziek, spelletjes, hapjes en drankjes. De opbrengsten van die dag zijn voor een deel aan het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie geschonken.

Daarnaast is er de Prinses Máxima Centrum Dag georganiseerd op de vereniging waar leden hun dansmoves konden laten zien voor het goede doel. Daarna volgde ook nog de danschallenge: ‘MAXIMAal bewegen’ op social media, in samenwerking met de BN’er Bas Smit. Deze challenge werd via Instagram door mensen uit heel Nederland opgepakt.

Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het Lustrum en ook diegenen die het Lustrum hebben bezocht. Dat er over vijf jaar wederom een prachtig Lustrum mag worden georganiseerd!

Decoratie_pand.jpeg
Het verenigingspand gedecoreerd met bloemstukken, verzorgd door Heijting Holland B.V. (www.2hh.nl / info@2hh.nl)
heijting-holland.jpg