De DR


Twee keer paar jaar wordt ons magazine de Driftige Reüniste (DR) uitgegeven, voor de zomervakantie en voor de kerstvakantie. Hierin worden leden uitgelicht en in het zonnetje gezet, verenigingszaken besproken, teruggeblikt op leuke activiteiten en nieuwe evenementen aangekondigd.

De DR-redactie bedenkt voor iedere editie een nieuw thema. Daarnaast word je via de DR op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen U.V.S.V./N.V.V.S.U., de Club en de Reünistenvereniging. Altijd met een actuele inslag, op zoek naar interessante invalshoeken, zodat zoveel mogelijk reünisten zich er in kunnen herkennen.

De eerste DR kwam uit in 1979, ruim voor de Reünistenvereniging zelf is opgericht. Ben jij benieuwd naar de thema's van de afgelopen jaren? Klik dan hier.

Wil je weten wie nu in de DR-redactie zitten, klik dan hier.

Wie krijgen de DR?

De DR wordt verspreid onder alle betalende leden van de Reünistenvereniging (RV), dus niet onder alle reünisten van de U.V.S.V./N.V.V.S.U.. 

De RV-leden ontvangen de DR twee keer per jaar via de post. Krijg je nu nog geen DR en wil je die ook graag ontvangen? Neem dan contact op met het Reünistenbestuur via reunisten@uvsv.nl. Zij maken je graag lid of gaan na waarom je de DR nog niet (eerder) hebt ontvangen.

Ook in de DR?

Heb jij een mooi verhaal of een leuk idee voor de Driftige Reüniste? Alle initiatieven zijn van harte welkom. Je kunt deze mailen naar dr-redactie@uvsv.nl.

Adverteren

Heb jij een bedrijf of dienst waarmee je wilt adverteren om zo toegang te krijgen tot ons uitgebreide netwerk? Dat is mogelijk voor leden van de Reünistenvereniging. Voor meer informatie en tarieven, neem contact op via reunisten@uvsv.nl