Wat doet de RV


Het Reünistenbestuur zet zich vrijwillig in voor het voortbestaan van de verbinding tussen reünisten na hun tijd bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U.. Dit doen we door diverse activiteiten te organiseren, passend bij de behoeften van de verschillende doelgroepen die de vereniging omvatten.

Een greep uit de jaarlijkse activiteiten zijn de evenementen voor specifieke jaren zoals het Briefjesdiner, de events voor jonge reünisten, de jaardiners en de ondersteuning van regio-activiteiten. 

Verbinding met reünisten

De duizenden reünisten die de U.V.S.V./ N.V.V.S.U. rijk is, vormen een indrukwekkend netwerk dat de RV graag in stand houdt. De gemeenschappelijke factor U.V.S.V./N.V.V.S.U. zorgt ervoor dat je je altijd verbonden voelt met elkaar, ook in nieuwe situaties. Om elkaar te kunnen ondersteunen en te vinden, kan je als lid van de RV gebruik maken van onze 'almanak-functie'. Als lid heb je ook toegang tot het Prikbord, een ontmoetingsplek voor zowel reünisten als leden, waarop diensten kunnen worden aangeboden en uitgewisseld, te denken aan (bij)banen, vakantiehuizen en veel meer.

Verbinding met leden van UVSV

Naast de band met de reünisten vindt de RV het van groot belang in nauw contact te staan met de huidige leden. Het Reünistenbestuur heeft daarom regelmatig overleg over beleid en ontwikkelingen van U.V.S.V./N.V.V.S.U. en biedt ondersteuning waar nodig. Ook verwelkomen wij de vijfdejaars zodra zij op het punt staan de Club te verlaten en reünist worden.