Over dit evenement

Categorie
Reünisten evenementen
Datum en tijd
15 okt. 2022 15:00 - 18:00
Locatie
Landgoed Souverein, Rhijnauwen

Ondernemende reunisten

Ondernemende reunisten

Workshop goal setting door Dorit Roest

In Coronatijd heeft Business Coach Dorit Roest een online sessie gedaan voor de Ondernemende Reünisten die zo enthousiast is ontvangen dat we nu een OR LIVE evenement gaan organiseren op zaterdag 15 oktober! Dorit zal daarbij de deelnemers vooral de ruimte en de tijd geven om zelf geïnspireerd te raken en jouw plannen op een rijtje te krijgen. 

We gaan altijd maar door, door, door…. Maar we hebben er ook behoefte om af te toe stil te staan en te bezinnen: waar wil ik nou eigenlijk naartoe? Die tijd gun je jezelf vaak niet, ondanks dat het erg welkom is. Dit is dan nu dat moment! 

De Ondernemende Reünisten gaan deze bijeenkomst faciliteren, zodat we dit met z’n allen tegelijkertijd kunnen doen op het prachtige landgoed “Soeverein” van reünist Susan Kaak in Bunnik. We beginnen om 15.00 uur en eindigen met een netwerkborrel tot 18.00 uur. Na deze middag loop je naar buiten met een plan onder je arm – hoe mooi is dat!

Wil je meer weten over Dorit: https://www.doritroest.com/. Er staat ook een aantal filmpjes over haar workshops en trainingen op de site. 

De kosten zijn 20 EUR. Introducees zijn welkom.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien