Nieuws

UVSV/NVVSU merchandise nu te koop!

UVSV/NVVSU merchandise nu te koop!

De Super Financiële Commissie (SuperFiCo) heeft in samenwerking met de XXVste Lustrum Commissie een mooie productlijn opgezet ter ere van het 125-jarig bestaan van U.V.S.V./N.V.V.S.U.  De Super FiCo is aankomend jaar verantwoordelijk voor de acquisitie en sponsoring van het aankomende verenigingsjaar van U.V.S.V./N.V.V.S.U. en haar XXVste Lustrum. Met het kopen van deze producten draagt u dan ook bij aan de organisatie van het XXVste Lustrumjaar!  Via onderstaande link kunt u de producten bestellen, waarna deze binnen een aantal weken bij u thuis bezorgd worden! 

Klik op de link om te bestellenhttps://forms.gle/u7d84ri8vwSMdAUaA 

De bestelde producten zullen achteraf betaald worden. U bevestigt aan het eind van het besteldproces dan ook dat u de producten op een later moment  zal betalen.  
Wij hopen dat u binnenkort zal genieten van een borrelplank vol lekkers, compleet met uw nieuwe kaasmesjes en onder het genot van een glas wijn uit uw nieuwe wijnglas. Ook hopen wij dat de producten veel gebruikt zullen worden bij jullie thuis en jullie daardoor elke dag nog een beetje kunnen genieten van Hestia! 

Met vriendelijke groet, 
De Financiële Commissie der U.V.S.V./N.V.V.S.U. en haar XXVste Lustrum

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen