Home

Op deze website staat alle informatie over de UIT-week en het lid worden bij U.V.S.V.N.V.V.S.U..

De offiële UIT-week van 2021 zal plaatsvinden van 16 tot en met 19 augustus 2021. Maar zou je het leuk vinden om al eerder met de UIT-week te starten en wil je weten hoe het is om in een UVSV-huis te wonen? Dan start jouw uitweek al op 14 augustus en kan je je inschrijven voor het UVSV-logeerplan! 

Volg allemaal de Instagram 'Uitdagenuvsv' om niks te missen! Sinds vorig jaar is er ook een app gelanceerd (UitdagenUVSV). Download deze snel, om nog meer te weten te komen over de U.V.S.V. en leuke kortingen te ontvangen! 

Heb je nog vragen, mail dan naar icie@uvsv.nl.

Borrels UIT-week

Tijdens de UIT-week is het ook mogelijk om gezellig te komen borrelen op de Club in de Eetzaal! Kom gezellig langs voor een biertje met je huis, jaarclub of andere groep. Het is mogelijk om voor verschillende shifts te reserveren. Voor de borrels zal niet worden gewerkt met Testen voor Toegang! Hier gelden de horeca regels. Je hoeft dus bij aankomst op de Club geen QR-code te laten zien.

Hoe schrijf je je voor borrels in? 
1. Kies een dag waarop je wil komen borrelen met jouw groep 
2. Vul in Google forms het volgende in: 
- jouw mailadres
- jouw voornaam + achternaam 
- de groep waarmee je naar de borrelshift gaat 
3. Verzend het formulier 

LET OP: iedere bezoeker moet zich apart aanmelden, dus iedereen moet zich per persoon aanmelden. Als je met je huis en uit-logees komt borrelen op de Club, moet iedere huisgenoot en iedere uitlogee zich dus aanmelden via dit formulier!

Formulieren borrelshifts woensdag:

Borrelshifts woensdag 16:00 - 18:00
https://forms.gle/LHrxF1RbmUVPieyC6 

Borrelshift woensdag 18:30 - 20:30
https://forms.gle/GGEyeJ8uggWJ32cRA