Nieuws

1e item Lustrum merchandise te koop

1e item Lustrum merchandise te koop

Tijdens de Reünistenveiling is het eerste Reünisten Lustrum merchandise item gepresenteerd! Ter ere van de viering van ons 120-jarig bestaan zijn de FiCo en de LuCie een samenwerking aangegaan met een bekend merk, namelijk Blond Amsterdam. In samenwerking met reünist Femque van Geffen, eigenaresse van Blond, hebben zij de Limited Edition U.V.S.V./N.V.V.S.U. Blond mok ontworpen. 

'De mok is ontworpen om terug te kunnen kijken op jullie tijd in Utrecht. Op de mok is een plattegrond afgebeeld met de meest herkenbare plekken waar iedereen menig tijd heeft doorgebracht. Denk hierbij aan onze mooie Club op Hestia, het Wilhelminapark, Janskerkhof, de Domtoren en nog veel meer', aldus de enthousiaste meisjes. 

Wil jij ook trotse eigenaresse worden van de enige echte U.V.S.V./N.V.V.S.U. Blond mok met al de belangrijke plekken uit Utrecht erop? Bestel hem snel via de volgende link: https://goo.gl/forms/aXWwKXeerc5hHOCu1

Wegens de lange productietijd zal de deadline voor het bestellen van de mok 31 maart zijn. Voor vragen is de FiCo te  bereiken via financiele.commissie@uvsv.nl.

Met vriendelijke groeten,
De Lustrum Financiële Commissie en de Lustrum Commissie

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen