Over dit evenement

Categorie
Openbare evenementen
Datum en tijd
16 aug. 2022 08:00 - 11:00

Inschrijving 2022 U.V.S.V./N.V.V.S.U.

Lees onderstaande informatie nauwkeurig door.

Van 08:00 uur tot 11:00 uur heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de U.V.S.V./N.V.V.S.U. door online een ticket te kopen. Bij het aanmelden geldt er niet wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je hebt dus drie uur de tijd om een ticket te kopen. Indien je alle velden hebt ingevuld en je jouw ticket hebt gekocht, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan contact op met het Bestuur (telefonisch op 030 2308030 of per mail naar bestuur@uvsv.nl). Kijk eerst goed in je spam mailbox.

Het inschrijfgeld bedraagt €120,-. Het ticket dient betaald te worden met een rekening die op jouw naam staat. Het inschrijfgeld wordt gestort op de rekening van de Reünistenvereniging van de U.V.S.V./N.V.V.S.U. Mocht je dit formulier meer dan één keer invullen, dan krijg je jouw inschrijfgeld niet terug en vervalt jouw lot.

Om deel te nemen aan de loting, dien je na het kopen van je ticket aanvullende informatie aan te leveren. In de bevestigingsmail ontvang je nadere informatie over de vereiste stappen en inlevermomenten op de Club. Het is belangrijk dat je de rest van de week vrijhoudt. Indien aan alle vereisten is voldaan en de informatie is gecontroleerd door het Bestuur, word je meegenomen in de loting. 

Lees tijdens het aanmelden dit document met de voorwaarden nogmaals goed door om veilig te stellen dat je alle informatie op de juiste wijze aanlevert.