Zakelijk

Adverteren

Voor een samenwerking kunt u bij de Financiële Commissie (FiCo) terecht. Zij denken met u mee over creatieve manieren om uw bedrijf te promoten bij de verschillende doelgroepen (print, online en live).

Vastgoed

De U.V.S.V. / N.V.V.S.U. staat bekend om haar indrukwekkende huizencultuur. De vereniging telt maar liefst 150 verenigingshuizen, waarvan meer dan 90 officiële U.V.S.V-huizen en 60 huizen waarvan de bewoners gemengd wonen met andere studentenverenigingen.Conneccie

De Conneccie is een commissie die zich focust op de verbinding tussen huidige leden en reünisten. Hiervoor worden diverse activiteiten georganiseerd in samenwerking met de Reünistenvereniging.

Stichting 't Sticht

In 2009 is Stichting 't Sticht door leden van de studentenverenigingen U.V.S.V. / N.V.V.S.U. en U.S.C. opgericht. Het doel van deze stichting is het leveren van een maatschappelijke meerwaarde aan de stad Utrecht en haar inwoners. Minderhoud Fonds

Het Minderhoud Fonds U.V.S.V. / N.V.V.S.U. is een studiefonds voor alle leden van de U.V.S.V. / N.V.V.S.U. voor prestigieuze studieprojecten of stages. 

Prinses Máxima Centrum 

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie behandelt sinds het voorjaar van 2018 alle kinderen met kanker in Nederland. De U.V.S.V. / N.V.V.S.U. is een tweejarig partnership aangegaan in september 2017 met het PMC.