Lid worden?

WACHTLIJST INSCHRIJVINGEN U.V.S.V./N.V.V.S.U. 2019

Wegens ingetrokken inschrijvingen voor een lidmaatschap bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U., hebben wij inmiddels alle meisjes van de wachtlijst een inschrijving voor een lidmaatschap kunnen bieden.

Aangezien wij als Bestuur ernaar streven om alle mogelijke plekken binnen de vereniging te benutten, kan je je op vrijdag 16 augustus 2019 van 15.00 uur tot 16.00 uur inschrijven voor een nieuwe wachtlijst. Een plekje op deze wachtlijst bemachtig je door een gratis ticket via ons ticketsysteem Eventbrite aan te schaffen.

 https://www.eventbrite.nl/e/tickets-wachtlijst-inschrijvingen-uvsvnvvsu-2019-69411839681

Let op: er staat op de webpagina dat de tickets zijn uitverkocht, maar de wachtlijst komt pas om 15.00 uur online.

Het is alleen mogelijk om op je eigen naam op de wachtlijst geplaatst te worden. Indien je onder de naam van iemand anders of dubbel bent aangemeld, is dit geen geldige plek op de wachtlijst.

Er zit bij deze wachtlijst geen begrenzing aan de capaciteit. Let op: de kans dat je een plek bemachtigt voor een lidmaatschap bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U. is zeer gering. Indien er meisjes besluiten hun inschrijving in te trekken, zullen deze plekken vergeven worden aan de meisjes op de wachtlijst. De plekken worden vergeven op basis van wie als eerste een gratis ticket heeft bemachtigd via ons ticketsysteem Eventbrite. 


Introductietijd
Na de UIT-week zal spoedig onze introductietijd van start gaan. Tijdens de introductietijd houden wij ons als vereniging aan de Gedragscode Introductietijd 2019, vastgesteld door de colleges van bestuur van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. 

Wil je meer weten over lid worden bij onze vereniging? Stuur een email naar praeses.bestuur@uvsv.nl