Lid worden?


Ga je studeren of ben je al student en wil je graag alles uit je studententijd halen? Word lid bij een gezelligheidsvereniging zoals de U.V.S.V. / N.V.V.S.U.! 

UIT-week
Kom tijdens de UIT-dagen een kijkje nemen bij onze Vereniging! Op zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus zal de Pre-uitweek losbarsten in samenwerking met het USC. Vanaf maandag 13 augustus tot en met donderdag 16 augustus vindt de reguliere UIT-week plaats. Klik hier voor meer informatie over de UIT-week bij ons. Tijdens deze dagen heb je de mogelijkheid om te logeren in een UVSV-huis en kan je samen met hen leuke activteiten ondernemen die vanuit de vereniging worden georganiseerd. Via deze link kan je je hiervoor aanmelden. 

Hoe word ik lid?
Wanneer je 18 jaar bent en studeert aan een Universiteit of HBO-instelling, kan je lid worden bij onze Vereniging (vereiste: geboren na 1 oktober 1994 en voor 1 oktober 2000). Om lid te worden dien je je online in te schrijven via de website.

De inschrijvingen voor 2018 zitten vol. De meisjes die in aanmerking komen voor een plekje op de wachtlijst zijn inmiddels gemaild. Voor andere vragen of opmerkingen, kunt u ons bereiken op ons mailadres. 

Introductietijd
Na de UIT-week zal spoedig onze introductietijd van start gaan. Tijdens de introductietijd houden wij ons als vereniging aan de Gedragscode Introductietijd, vastgesteld door de colleges van bestuur van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. 

Wil je meer weten over lid worden bij onze vereniging? Stuur een email naar praeses.bestuur@uvsv.nl. Om je inschrijving bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U te voltooien, moet je de volgende stappen nog ondernemen.