Lid worden?


Ga je studeren of ben je al student en wil je graag alles uit je studententijd halen? Word lid bij een gezelligheidsvereniging zoals de U.V.S.V. / N.V.V.S.U.! 

UIT-week
Kom tijdens de UIT-dagen een kijkje nemen bij onze Vereniging! Op zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus zal de Pre-uitweek losbarsten in samenwerking met het USC. Vanaf maandag 13 augustus tot en met donderdag 17 augustus vindt de reguliere UIT-week plaats. Klik hier voor meer informatie over de UIT-week bij ons. Tijdens deze dagen heb je de mogelijkheid om te logeren in een UVSV-huis en kan je samen met hen leuke activteiten ondernemen die vanuit de vereniging worden georganiseerd. Via deze link kan je je hiervoor aanmelden. 

Hoe word ik lid?
Om lid te worden dien je je online in te schrijven via de website. Dit kan gedurende de UIT-week. Als je inschrijving gelukt is, zal je een moment later die week langskomen op onze sociëteit om je inschrijving verder te voltooien. Het is dus nodig om aanwezig te zijn in Utrecht. 

Introductietijd
Na de UIT-week zal spoedig onze introductietijd van start gaan. Tijdens de introductietijd houden wij ons als vereniging aan de Gedragscode Introductietijd, vastgesteld door de colleges van bestuur van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. 


Wil je meer weten over lid worden bij onze vereniging? Stuur een email naar praeses.bestuur@uvsv.nl