Lid worden?

Lid worden van de U.V.S.V./N.V.V.S.U.

Wil jij lid worden van de enige vrouwelijke ongemengde studentenvereniging van Nederland? Dat is geweldige keuze waar jij geen moment spijt van zult hebben. Het lidmaatschap bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U. is een prachtige verrijking van niet alleen je studententijd, maar tevens zal je de rest van je leven onder andere verrijkt zijn met nieuwe vriendinnen, een enorm sociaal netwerk, ervaring in commissies en maatschappelijke en academische ontplooiing. Toch zul je tijdens je lidmaatschap pas echt ervaren hoeveel leuke en mooie momenten het lid zijn bij U.V.S.V./N.V.V.S.U. met zich brengt!

UIT-week

De UIT-week van de U.V.S.V./N.V.V.S.U. zal dit jaar plaatsvinden van zaterdag 12 augustus tot en met woensdag 16 augustus 2023. Gedurende deze fantastische week zullen er vele activiteiten worden georganiseerd om onze vereniging en de stad Utrecht beter te leren kennen. Meer informatie over deze week en de invulling daarvan zullen te zijner tijd te vinden zijn op https://www.uvsv.nl/uit-week/home.

Inschrijvingen 2023

De vereisten waaraan je dient te voldoen bij je inschrijving bij de U.V.S.V./N.V.V.S.U. voor 2023 zijn bekend. Ga naar https://www.uvsv.nl/uit-week/home voor meer informatie over de UIT-week en de inschrijvingen. Bekijk hier de pagina met belangrijke informatie en eisen voor de inschrijving van 2023. Heb je vragen over de inschrijvingen? Dan kan je mailen naar bestuur@uvsv.nl.

De inschrijvingen van 2023 zullen plaatsvinden tijdens de UIT-week op maandag 14 augustus 2023.

Let op: neem het bestand met de vereisten goed door!

Voor de inschrijvingen 2023 maakt de U.V.S.V./N.V.V.S.U. gebruik van het Onafhankelijk Lotingsbureau Koppenaal & van der Schaaf (OLKS). Klik hier voor de lotingsprocedure van OLKS.

De inschrijvingen zijn geopend op maandag 14 augustus tussen 08:00 en 11:00 uur.