Over dit evenement

Categorie
Openbare evenementen
Datum en tijd
14 aug. 2023 08:00 - 11:00

Inschrijvingen U.V.S.V./N.V.V.S.U. 2023

Lees onderstaande informatie nauwkeurig door.

Van 08:00 uur tot 11:00 uur heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de U.V.S.V./N.V.V.S.U. door online een ticket te kopen. Bij het aanmelden geldt er niet wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je hebt dus drie uur de tijd om een ticket te kopen. Indien je alle velden hebt ingevuld en je ticket hebt gekocht, ontvang je een bevestigingsmail.

Het inschrijfgeld bedraagt €139,15 inclusief btw,-. Het ticket dient betaald te worden met een rekening die op jouw naam staat. Mocht je dit formulier meer dan één keer invullen, dan krijg je jouw inschrijfgeld niet terug en vervalt jouw lot.

Om deel te nemen aan de loting, dien je na het kopen van je ticket aanvullende informatie aan te leveren. In de bevestigingsmail ontvang je nadere informatie over de stempelkaart en de inlevermomenten op de Club (Drift 19). Het is belangrijk dat je de rest van de week vrijhoudt. Indien aan alle vereisten is voldaan en de informatie is gecontroleerd door het Bestuur, word je meegenomen in de loting.

Lees tijdens het aanmelden dit document met de voorwaarden nogmaals goed door om te waarborgen dat je alle informatie op de juiste wijze aanlevert.

Let op! Zorg dat je alle tabbladen sluit tijdens het invullen van het formulier anders kun je het formulier niet verder invullen.

Voor de inschrijvingen 2023 maakt de U.V.S.V./N.V.V.S.U. gebruik van het Onafhankelijk Lotingsbureau Koppenaal & van der Schaaf (OLKS). Klik hier voor de lotingsprocedure van OLKS.